Event Mobility

Welkom bij de afdeling Event Mobility van Van Rens! Ons toegewijde team staat klaar om uw evenementen soepel en veilig te laten verlopen, of het nu gaat om grootschalige festivals zoals Paaspop, Best Kept Secret en Solar Weekend Festival, of andere evenementen. Met onze op maat gemaakte mobiliteitsplannen zorgen we voor een efficiënte en veilige verkeersafhandeling, specifiek afgestemd op de unieke behoeften van elk evenement.

De afdeling Event Mobiliteit is gevestigd in IJsselstein, van daaruit werken we nauw samen met alle andere afdelingen van Van Rens om landelijk een naadloze uitvoering van mobiliteitsplannen te garanderen. We streven voortdurend naar innovatie en verbetering om altijd voorop te blijven lopen in ons vakgebied.

 

Aanpak op maat

Bij Event Mobility geloven we in een aanpak op maat. Of het nu gaat om het beheren van verkeersstromen, het optimaliseren van parkeergelegenheid of het waarborgen van de veiligheid, we zijn een integraal onderdeel van de Nederlandse evenementenindustrie. Veiligheid, efficiëntie en klantgerichtheid staan daarbij centraal in alles wat we doen.

Wilt u uw evenement naar nieuwe hoogten tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van uw evenement. Ons ervaren team staat klaar om met u samen te werken en een oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw behoeften en doelstellingen. Met Event Mobility bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner voor al uw mobiliteitsbehoeften tijdens evenementen.

"Planvorming, ontwerpen, realisatie en management op één plek - Mobiliteit op Maat voor Elk Evenement!"

Project

Solar Weekend Festival

Lees meer
Lees meer over Solar Weekend Festival

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Best Kept Secret

Lees meer
Lees meer over Best Kept Secret

Project

Rammstein Concerten

Lees meer
Lees meer over Rammstein Concerten

Project

Paaspop

Lees meer
Lees meer over Paaspop

Project

Wings For Life World Run

Lees meer
Lees meer over Wings For Life World Run

Altwin Ponstein

Projectleider Event Mobility


06 21 6 0 24 19