Wings For Life World Run

“Ren voor degene die het niet meer kunnen”. Dat is het motto van de Wings For Life World Run.

Dit jaar heeft Van Rens de tijdelijke verkeersmaatregelen en het mobiliteitsplan voor Wings For Life World Run in Breda mogen verzorgen in samenwerking met evenementenorganisator Vinke Vision.

Wings For Life is een non-profitorganisatie dat onderzoek doet naar een geneesmiddel voor ruggenmergletsel. De Wings For Life World Run is een hardloopevenement dat wordt georganiseerd over de hele wereld. De run startte op 5 mei 2024 op meerder locaties precies om 11:00 uur UTC. In Breda begon de run dus om 13:00 uur. De opbrengsten van de Wings for Life World Run gaan rechtstreeks naar onderzoeksprojecten die gericht zijn op het vinden van een remedie voor ruggenmergletsel.

Het opvallende kenmerk van de Run is het ontbreken van een vaste finishlijn. In plaats daarvan worden deelnemers over de hele wereld achtervolgd door de zogenaamde 'Catcher Car', die hen langzaam maar zeker inhaalt. Als je wordt ingehaald door de Catcher Car is jouw run afgelopen. 

Project

Best Kept Secret

Lees meer
Lees meer over Best Kept Secret

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Paaspop

Lees meer
Lees meer over Paaspop

Beleef de mobiliteitsexpertise van Van Rens BV en ervaar het verschil tijdens uw volgende evenement.