Wij zijn Van Rens

Bij Van Rens verstaan we elke weg. Logisch want zij zorgen al ruim 90 jaar voor een veilige doorstroom van verkeer.

Van Rens levert de beste weg door rekening te houden met alle betrokken partijen.

Duurzaam voor de maatschappij, transparant en innovatief voor onze opdrachtgever. Kwalitatief en veilig voor de eindgebruiker. Daarmee houden wij Nederland op een veilige en duurzame manier zo bereikbaar mogelijk.

Onze expertises

Gedegen maatwerk voor elke verkeerssituatie.

Of we nu met de auto onderweg zijn of fietsen of wandelen, we vinden het allemaal vanzelfsprekend dat we veilig en doelgericht op pad kunnen. Daar spelen goed leesbare bewegwijzeringsborden met duidelijke en herkenbare aanwijzingen een belangrijke rol in.

Bewegwijzering

Planvorming, ontwerpen, realisatie en management op één plek.

Tijdens evenementen zoals Paaspop, Best Kept Secret en Solar Weekend Festival zorgen wij voor soepele en veilige verkeersstromen. Onze op maat gemaakte mobiliteitsplannen garanderen efficiëntie en veiligheid, afgestemd op de behoeften van elk evenement.

Event Mobility

Kostenbewust en met oog voor veiligheid en doorstroming.

Van Rens is specialist in het ontwerp en advies van verkeersmaatregelen. Onze deskundigen denken vanaf het begin gericht met u mee om het verkeer in goede banen te leiden.

Projectbureau

Werkzaamheden aan de weg gaan doorgaans gepaard met verkeersmaatregelen.

Verkeersmaatregelen zijn nodig voor mensen die werkzaamheden op, langs of boven de weg uitvoeren. Van Rens levert een totaaloplossing om het verkeer tijdens deze werkzaamheden in goede banen te leiden.

Verkeersmaatregelen

Weer of geen weer, wegmarkering moet altijd goed zichtbaar zijn.

Van regenboogzebra, tot vrolijk schoolplein, Van Rens geeft de wereld kleur(coating). Daarnaast zorgen wij met innovatieve en traditionele markering voor een optimale veiligheid van weggebruikers en wegwerkers en voor een maximale doorstroming van het verkeer.

Wegmarkeringen

Onze deskundigen van het Ingenieursbureau verzekeren een goede start van jouw project. Wil je de beste voorbereiding voor veiligheid en mobiliteit bij jouw project? Maak dan kennis met onze specialisten van het Ingenieursbureau. Het uitdenken van een oplossing tot het bestekgereed aanleveren van de producten. Wij nemen alle zorgen uit handen bij de uitwerking van:

  • Besteks- en werktekeningen
  • Besteksteksten conform de RAW-systematiek
  • Faseringsplannen
  • Plan van Aanpak
  • Verkeersafwikkelingsplannen
  • Programma van Eisen

Ook tijdens de uitvoering van het project zijn wij jouw partner voor de planvorming en het uitwerken van verkeersmaatregelen. Dat biedt jou alle gemak.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Bel of mail onze specialisten