Paaspop

Van Rens verzorgt de mobiliteit en de tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens Paaspop. Begin 2024 zijn we begonnen met de voorbereidingen voor het festival Paaspop in Schijndel. In opdracht van organisator This is Live Group zijn we aan de slag gegaan met het maken van de mobiliteitsplannen om het verkeer rondom het terrein in goede banen te leiden en de bezoekers van Paaspop veilig van en naar het terrein te laten reizen.

Na de definitieve mobiliteitsplannen konden de om de tijdelijke verkeersmaatregelen worden voorbereid en geplaatst. Circa. 800 verkeersborden zijn voor dit project gemaakt en geplaatst.

Het evenement wordt al sinds 1985 georganiseerd. Het 3-daagse festival trekt ruim 35.000 bezoekers waarvan 12.000 bezoekers op de festivalcamping verblijven. We zijn trots om verantwoordelijk te zijn voor een goede en veilige organisatie van dit grote project.

Project

Best Kept Secret

Lees meer
Lees meer over Best Kept Secret

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Rammstein Concerten

Lees meer
Lees meer over Rammstein Concerten

Beleef de mobiliteitsexpertise van Van Rens BV en ervaar het verschil tijdens uw volgende evenement.

Altwin Ponstein

Projectleider Event Mobility


06 21 6 0 24 19