Solar Weekend Festival

Bij Van Rens BV, waar mobiliteit samenvloeit met ervaring en toewijding, hebben we het voorrecht gehad om het mobiliteitsplan op te stellen en de uitvoering en het management te verzorgen voor het spraakmakende Solar Weekend Festival. Het festival, trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar de prachtige locatie aan de Noorderplas in Roermond. 

Wij begrijpen het belang van een op maat gemaakt mobiliteitsplan, vooral tijdens grootschalige evenementen zoals Solar Weekend Festival. Ons team van experts heeft met zorg en precisie het mobiliteitsplan ontwikkeld om ervoor te zorgen dat bezoekers veilig en efficiënt naar en van het festivalterrein kunnen reizen.

Bij Van Rens BV streven we naar excellentie in mobiliteit. Met onze expertise en passie voor het vak leveren we maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elk evenement. Of het nu gaat om festivals, congressen, sportevenementen of andere gelegenheden, wij zijn er trots op om de mobiliteitspartner te zijn die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt.

Project

Best Kept Secret

Lees meer
Lees meer over Best Kept Secret

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Rammstein Concerten

Lees meer
Lees meer over Rammstein Concerten

Beleef de mobiliteitsexpertise van Van Rens BV en ervaar het verschil tijdens uw volgende evenement.

Altwin Ponstein

Projectleider Event Mobility


06 21 6 0 24 19