Rammstein Concerten

Bij Van Rens BV hebben we het voorrecht gehad om het mobiliteitsplan op te stellen en de uitvoering en het management te verzorgen voor het sensationele Rammstein concert in het stadspark van Groningen op 6 & 7 juli 2023. Dit langverwachte evenement trekt fans van over de hele wereld naar Groningen voor een onvergetelijke avond vol muziek en spektakel.

 

Het mobiliteitsplan voor de Rammstein concerten in het stadspark van Groningen is zorgvuldig ontworpen om de veiligheid en efficiƫntie van het verkeer rondom het evenement te waarborgen. Ons team van experts heeft met nauwgezette aandacht gewerkt aan het plannen en implementeren van verkeersstromen, zodat bezoekers gemakkelijk naar en van het concert kunnen reizen.

 

Bij Van Rens BV streven we naar excellentie in mobiliteit, zelfs bij unieke evenementen zoals Rammstein in het stadspark van Groningen. Met onze diepgaande kennis en passie voor mobiliteit leveren we maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elk evenement. Of het nu gaat om concerten, festivals, sportevenementen of andere gelegenheden, we zijn er trots op om de mobiliteitspartner te zijn die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt.

Ervaar zelf de mobiliteitsexpertise van Van Rens BV en ontdek het verschil tijdens uw volgende evenement.

Altwin Ponstein

Projectleider Event Mobility


06 21 6 0 24 19

Project

Best Kept Secret

Lees meer
Lees meer over Best Kept Secret

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Solar Weekend Festival

Lees meer
Lees meer over Solar Weekend Festival