Verkeersmaatregelen

Van Rens levert een totaaloplossing om het verkeer tijdens werkzaamheden in goede banen te leiden en een veilige werkplek te creëren voor jouw mensen. Dag en nacht, zeven dagen in de week.

Werkzaamheden aan de weg gaan gepaard met verkeersmaatregelen. Die zorgen voor de veiligheid van weggebruikers, wegwerkers en een optimale doorstroom van het verkeer. Van Rens levert een totaaloplossing om het verkeer tijdens werkzaamheden in goede banen te leiden en een veilige werkplek te creëren voor jouw mensen. Dag en nacht, zeven dagen in de week.

 

Aanpak op maat

Wij leveren ondersteuning op maat. We willen graag actief met je meedenken en van toegevoegde waarde zijn met onze visie, ervaring en kennis. Dat doen we tijdens deelname in tenderteams, tijdens het doorspreken van het desbetreffende project in de ontwerpfase of voorafgaand aan de uitvoering. Wij gaan steeds op zoek naar een maximaal haalbare uitkomst. Ook adviseren we jou hoe je tijdens het project kosten bespaart door activiteiten slim te combineren. Zo voldoen we samen aan alle regelgeving en blijven de kosten zo laag mogelijk.

Flexibele partner

Wij begrijpen als geen ander dat effectief werken essentieel is, ook als er veranderingen zijn in de planning. Daar spelen wij servicegerecht en flexibel op in. Zo halen wij iedere productieve minuut uit een afzetting door deze snel en correct te plaatsen en te verwijderen. Ook in het weekend staan we voor je klaar. We snappen bovendien dat een storing of calamiteit niet tot morgen kan wachten. De veiligheid van weggebruikers of wegwerkers komt hiermee immers in het geding. Onze eigen storingsdienst is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Quote icon ‘’Wil je de veiligheid van jouw mensen en verkeersdeelnemers garanderen tijdens werkzaamheden én maximaal rendement halen uit projecten? Bij ons is het geen kwestie van enkel alleen produceren en leveren. Nee, wij willen echt een band met je opbouwen op basis van wederzijds vertrouwen, voor nu en in de toekomst. Versterken doen we tenslotte samen.’’ Quote icon

John van de Biezen

Specialist Verkeersmaatregelen


06 29 28 25 62

De mooiste projecten in Verkeersmaatregelen

Project

Verkeersmaatregelen steenmeel strooien boven de Maasduinen

Lees meer
Lees meer over Verkeersmaatregelen steenmeel strooien boven de Maasduinen

Project

Rotterdam The Hague Airport

Lees meer
Lees meer over Rotterdam The Hague Airport

Project

Verkeersmaatregelen noodsituatie aan de Stuwweg in Maastricht

Lees meer
Lees meer over Verkeersmaatregelen noodsituatie aan de Stuwweg in Maastricht