Bewegwijzering

Onze vakmensen stellen met passie bewegwijzeringsplannen op, op basis van wet- en regelgeving. Ook het ontwerpen en produceren, het plaatsen van de borden op correcte wijze en beheer en onderhoud hiervan nemen wij in handen.

Goed leesbare bewegwijzeringsborden met duidelijke en herkenbare aanwijzingen, we kunnen niet meer zonder. Automobilisten, voetgangers en fietsers, alle verkeersdeelnemers maken er gebruik van. Onze vakmensen stellen met passie bewegwijzeringsplannen op, op basis van wet- en regelgeving. Ook het ontwerpen en produceren, het plaatsen van de borden op correcte wijze en beheer en onderhoud hiervan nemen wij in handen. De cirkel is rond; en hierin proberen we ook nog zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. 

 

Aanpak op maat
Elke specifieke situatie vraagt om een eigen, gedegen aanpak. Daarom gaan wij bij Van Rens altijd uit van maatwerk. Zo krijg jij precies de bewegwijzering die past bij jouw asset of project.

Complete dienstverlening
Wij bieden een complete en duurzame oplossing. Van bewegwijzeringspanelen langs rijkswegen en provinciale wegen, tot borden voor toeristische fiets- en wandelknooppuntenroutes. Gemakkelijker kan het niet.
Van Rens is uw partner in het bedenken, ontwerpen, maken, beheren en onderhouden van bewegwijzering. Vanaf het allereerste plan tot en met het beheer en onderhoud van de bestaande borden. Ook de ondersteuningsconstructies waarop de bewegwijzering worden geplaatst, zoals masten en portalen, inclusief de fundering in de grond behoren tot onze scope. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een snelle en betrouwbare oplossing bij schades.
Dit doen wij met vakkundige mensen, met verstand van techniek en verkeersveiligheid en altijd in nauwe samenwerking met u, onze opdrachtgever.

Wij zorgen voor:

 • Planvorming

  Combineren van richtlijnen, ontwerp en lokale kennis voor een unieke oplossing, passend bij de lokale situatie. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het opstellen en toetsen van bewegwijzeringsplannen conform de CROW-richtlijnen.
  • Het toetsen van de inpasbaarheid (zowel bovengronds als ondergronds).
  • Het opstellen van ramingen van bewegwijzeringsplannen.
 • Ontwerp

  Een vaste partner die meedenkt en klaarstaat met een oplossing, passend bij de lokale situatie.
  Wij doen dit met een in eigen beheer ontwikkeld ontwerpprogramma OptiTool. Dit is een ontwerpprogramma voor ondersteuningsconstructies (masten en portalen). Op een snelle en eenvoudige manier kunnen we het volgende voor u verzorgen:

  • Ontwerp en engineering van ondersteuningsconstructies (inclusief funderingen).
  • Toetsen van bestaande ondersteuningsconstructies op herbruikbaarheid.

   

  Daarnaast kunnen we u ontzorgen met de volgende activiteiten:

  • Opstellen van verkeersmanagementplannen en BLVC-plannen.
  • Ontwerpen en aanvragen van verkeersmaatregelen.
  • Adviseren met betrekking tot de bodemkwaliteit en uitvoeren van (aanvullend) bodemonderzoek conform de CROW-richtlijnen
   (zoals CROW 400).

 • Realisatie

  Met eigen personeel en onze ervaren partners hebben wij de benodigde kennis en kunde in huis. Samen kunnen wij het volgende voor u verzorgen:

  • Productie en plaatsing van bebording (zowel statisch als dynamisch).
  • Productie en plaatsing van ondersteunings-constructies en funderingen. Ook de funderingspoeren en betonpalen voor Rijkswaterstaat vakwerkportalen worden door ons verzorgd.
  • Uitvoeren van diverse nevenwerkzaamheden, waaronder het aansluiten van voedingen, dynamische bebording en herstel van verhardingen.
  • Uitvoeren bodemsaneringen conform de CROW-richtlijnen.
 • Beheer, onderhoud en vervangingen

  Een snelle en betrouwbare oplossing voor het leveren van ondersteuningsconstructies en bewegwijzeringsborden bij schadegevallen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Areaalbeheer
   – Incidentmanagement
   – Schadeafhandeling
   – Controle en inspectie
   – Plaatsen tijdelijke bewegwijzering (gele borden)
  • Opstellen meerjarige onderhouds- en vervangingsplannen
   – Toetsen bestaande ondersteuningsconstructies op herbruikbaarheid (OptiTool)
   – Snel en duurzaam herstel scheefstand (innovatieve methode met harsinjectie)
   – Schoonmaken (periodiek, op verzoek of bij controle & inspectie)

 • ''U heeft bij ons voor alle fasen (planvorming, ontwerp, realisatie, beheer, onderhoud en vervangingen) één aanspreekpunt waarbij u terecht kunt voor een snel en duidelijk antwoord.''

  Michel Timmermans

  Manager Bewegwijzering


  06 15 36 06 40

  Project

  Milieuzone Rotterdam

  Lees meer
  Lees meer over Milieuzone Rotterdam

  Project

  Bebording en verkeersveiligheid Distripark Maasvlakte

  Lees meer
  Lees meer over Bebording en verkeersveiligheid Distripark Maasvlakte

  Project

  Rotterdam The Hague Airport

  Lees meer
  Lees meer over Rotterdam The Hague Airport