Indian Summer Festival

Wij zijn trots om het mobiliteitsplan op te stellen en de uitvoering en het management te verzorgen voor Indian Summer Festival. Als een van de meest geliefde festivals in Nederland, trekt Indian Summer Festival jaarlijks 25.000 feestgangers naar het betoverende recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk.

Wij begrijpen het belang van een op maat gemaakt mobiliteitsplan, vooral tijdens evenementen van het kaliber van Indian Summer Festival. Ons ervaren team van mobiliteitsexperts heeft met zorg en precisie gewerkt aan het mobiliteitsplan, waardoor bezoekers veilig en efficiƫnt naar en van het festivalterrein konden reizen.

Bij Van Rens BV streven we naar excellentie in mobiliteit. Met een combinatie van expertise en passie voor ons vak leveren we maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elk evenement. Of het nu gaat om festivals, congressen, sportevenementen of andere bijeenkomsten, we zijn er trots op om de mobiliteitspartner te zijn die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt.

Project

Best Kept Secret

Lees meer
Lees meer over Best Kept Secret

Project

Rammstein Concerten

Lees meer
Lees meer over Rammstein Concerten

Project

Solar Weekend Festival

Lees meer
Lees meer over Solar Weekend Festival

Ervaar zelf de mobiliteitsexpertise van Van Rens BV en ontdek het verschil tijdens uw volgende evenement.

Altwin Ponstein

Projectleider Event Mobility


06 21 6 0 24 19