Expertises

Van Rens houdt Nederland al ruim 90 jaar op een veilige en duurzame manier zo bereikbaar mogelijk. Bekijk hier al onze expertises.

Onze expertises

Gedegen maatwerk voor elke verkeerssituatie.

Of we nu met de auto onderweg zijn of fietsen of wandelen, we vinden het allemaal vanzelfsprekend dat we veilig en doelgericht op pad kunnen. Daar spelen goed leesbare bewegwijzeringsborden met duidelijke en herkenbare aanwijzingen een belangrijke rol in.

Bekijk deze expertise

Planvorming, ontwerpen, realisatie en management op één plek.

Tijdens evenementen zoals Paaspop, Best Kept Secret en Solar Weekend Festival zorgen wij voor soepele en veilige verkeersstromen. Onze op maat gemaakte mobiliteitsplannen garanderen efficiëntie en veiligheid, afgestemd op de behoeften van elk evenement.

Bekijk de expertise

Kostenbewust en met oog voor veiligheid en doorstroming.

Van Rens is specialist in het ontwerp en advies van verkeersmaatregelen. Onze deskundigen denken vanaf het begin gericht met u mee om het verkeer in goede banen te leiden.

Bekijk deze expertise

Werkzaamheden aan de weg gaan doorgaans gepaard met verkeersmaatregelen.

Verkeersmaatregelen zijn nodig voor mensen die werkzaamheden op, langs of boven de weg uitvoeren. Van Rens levert een totaaloplossing om het verkeer tijdens deze werkzaamheden in goede banen te leiden.

Bekijk deze expertise

Weer of geen weer, wegmarkeringen moet altijd goed zichtbaar zijn.

Van regenboogzebra, tot vrolijk schoolplein, Van Rens geeft de wereld kleur(coating). Daarnaast zorgen wij met innovatieve en traditionele markeringen voor een optimale veiligheid van weggebruikers en wegwerkers en voor een maximale doorstroming van het verkeer.

Bekijk deze expertise

Project

Rotterdam The Hague Airport

Lees meer
Lees meer over Rotterdam The Hague Airport

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Bebording en verkeersveiligheid Distripark Maasvlakte

Lees meer
Lees meer over Bebording en verkeersveiligheid Distripark Maasvlakte