Best Kept Secret

Bij Van Rens BV, vloeit mobiliteit samen met ervaring en toewijding. Wij zijn trots om het mobiliteitsplan, de uitvoering en het management te mogen verzorgen voor het prestigieuze festival Best Kept Secret en ook dit jaar zijn wij weer aanwezig tijdens het evenement. Best Kept Secret wordt georganiseerd in de prachtige omgeving van de Beekse Bergen. Jaarlijks vinden 25.000 bezoekers hun weg naar het festivalterrein.

Wij begrijpen het belang van een op maat gemaakt mobiliteitsplan, vooral tijdens grootschalige evenementen zoals Best Kept Secret. Ons team van experts ontwikkelt al jarenlang met zorg en precisie het mobiliteitsplan om ervoor te zorgen dat bezoekers veilig en efficiƫnt naar- en van het festivalterrein kunnen reizen.

Bij Van Rens BV streven we naar excellentie in mobiliteit. Door onze expertise en passie voor het vak leveren we maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elk evenement. Of het nu gaat om festivals, congressen, sportevenementen of andere gelegenheden, wij zijn er trots op om de mobiliteitspartner te zijn die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt.

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Rammstein Concerten

Lees meer
Lees meer over Rammstein Concerten

Project

Solar Weekend Festival

Lees meer
Lees meer over Solar Weekend Festival

Beleef de mobiliteitsexpertise van Van Rens BV en ervaar het verschil tijdens uw volgende evenement.

Altwin Ponstein

Projectleider Event Mobility


06 21 6 0 24 19