Best Kept Secret

Bij Van Rens BV, vloeit mobiliteit samen met ervaring en toewijding. Wij zijn trots om het mobiliteitsplan te hebben opgesteld en de uitvoering en het management te hebben verzorgd voor het prestigieuze festival Best Kept Secret, gelegen in de prachtige omgeving van de Beekse Bergen. Jaarlijks vinden 25.000 bezoekers hun weg naar Best Kept Secret.

Wij begrijpen we het belang van een op maat gemaakt mobiliteitsplan, vooral tijdens grootschalige evenementen zoals Best Kept Secret. Ons team van experts heeft met zorg en precisie het mobiliteitsplan ontwikkeld om ervoor te zorgen dat bezoekers veilig en efficiƫnt naar en van het festivalterrein kunnen reizen.

Bij Van Rens BV streven we naar excellentie in mobiliteit. Door onze expertise en passie voor het vak leveren we maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elk evenement. Of het nu gaat om festivals, congressen, sportevenementen of andere gelegenheden, wij zijn er trots op om de mobiliteitspartner te zijn die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt.

Beleef de mobiliteitsexpertise van Van Rens BV en ervaar het verschil tijdens uw volgende evenement.

Altwin Ponstein

Projectleider Event Mobility


06 21 6 0 24 19