Wegmarkeringen

Van regenboogzebra, tot vrolijk schoolplein, Van Rens geeft de wereld kleur(coating). Daarnaast zorgen wij met innovatieve en traditionele wegmarkering voor een optimale veiligheid van weggebruikers en wegwerkers en voor een maximale doorstroming van het verkeer.

Wij zijn specialist in wegmarkeringen. We adviseren wegenbouwers, wegbeheerders en bedrijven over de materiaalkeuze, brengen de markeringen vakkundig aan en zorgen voor alle verkeersmaatregelen om deze veilig en snel te plaatsen. Ook verwijderen wij bestaande markeringen zorgvuldig. Zo nemen wij alle zorgen compleet uit handen en ben je verzekerd van een duurzame en veilige oplossing met zo min mogelijk overlast.

Wegmarkering op maat

Of het nu gaat om permanente of tijdelijke wegmarkeringen voor wegen, bedrijfs- en parkeerterreinen, vliegvelden, bedrijfshallen en sportaccommodaties, wij bieden een advies op maat. Wij kijken naar de functionaliteit, de gewenste duurzaamheid en naar het budget. Van wegenverven tot thermoplast. Van koudplast tot tapes in elke gewenste breedte en kleur. Zo krijg jij de oplossing die het beste past bij jouw situatie.

Totaaloplossing

Wij begeleiden je in het complete proces. We voeren inventarisaties uit en adviseren je over materieelkeuze en regelgeving. Vervolgens brengen we de wegmarkering vakkundig aan. Hierbij zorgen wij ook voor alle verkeersmaatregelen die daarvoor nodig zijn, zodat de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers gegarandeerd wordt. Moet er nog oude belijning verwijderd worden? Geen punt, want ook dat kunnen we.

''Wij zijn enorm trots dat wij deel hebben uitgemaakt van dit inspirerende project''.

Up-to-date vakkennis

Onze vakkundige medewerkers brengen al meer dan 40 jaar hoge kwaliteit wegmarkeringen aan. Onze expertise houden we actueel door veel aandacht te besteden aan scholing. Zo zijn onze mensen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, er wordt gewerkt met de nieuwste machines en leveren we met passie.

Innovatie en kwaliteit

Nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat wegmarkeringen steeds beter zichtbaar en voelbaar zijn in het donker en tijdens extreme weersomstandigheden. Ook krijgen nieuwe producten een langere levensduur en zijn ze in kortere tijd aan te brengen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en investeren in het belang van weggebruikers en wegbeheerders in nieuwe oplossingen en technieken. Zo weten wij zeker dat we de meest veilige en duurzame oplossing voor je hebben en dat elk project in de gewenste kortst mogelijke tijd en met de minste verkeershinder wordt uitgevoerd.

Project

Wegmarkering Brabanthallen

Lees meer
Lees meer over Wegmarkering Brabanthallen

Project

Wegmarkering parkeerplaats Outlet Roermond

Lees meer
Lees meer over Wegmarkering parkeerplaats Outlet Roermond

Project

Rotterdam The Hague Airport

Lees meer
Lees meer over Rotterdam The Hague Airport

‘’Met trots ben ik al ruim 39 jaar werkzaam bij Van Rens. ‘Door de wol geverfd’ zullen we maar zeggen. Het resultaat wat te zien is als wij geweest zijn, dat is elke keer weer prachtig om te zien. Wij maken iets nieuw en blijvends, vol vertrouwen en passie’’.​

Hans Willems

Specialist Wegmarkering


06 53 35 76 36