Bebording en verkeersveiligheid Distripark Maasvlakte voor het Havenbedrijf N.V. Rotterdam

Van Rens Bewegwijzering is in het eerste kwartaal van dit jaar uitgenodigd om op een meervoudige onderhandse aanbesteding in te schrijven op bovenstaand project van het Havenbedrijf Rotterdam.

Het betreft de engineering, levering en plaatsing van ongeveer 70 nieuwe bewegwijzeringslocaties. Bordmasten, lichtwegwijzeringmasten, kokerportalen, fundaties, bewegwijzeringspanelen en lichtwegwijzerarmen, inclusief verkeersmaatregelen, maken deel uit van deze opdracht.

Ook kleinschalige kabel & leiding-, asfalt- en betonwerkzaamheden inclusief leveringen maken hiervan onderdeel uit.

Het werk heeft een omvang van € 1.500.000,-.

Van Rens Bewegwijzering is zeer vereerd dat wij deze opdracht hebben ontvangen van Havenbedrijf Rotterdam en gaan dit project in 2022 realiseren. In juli zullen de eerste overleggen plaatsvinden en gaat het projectteam, samengesteld door Van Rens, van start zodat wij hier samen met het Havenbedrijf Rotterdam een mooi en succesvol project van kunnen maken.