Havenbedrijf N.V. Rotterdam

 

 

 

 

Van Rens Bewegwijzering is uitgenodigd om op een meervoudige onderhandse aanbesteding in te schrijven op de bebording en verkeersveiligheid van Distripark Maasvlakte voor het Havenbedrijf N.V. Rotterdam

Van Rens was verantwoordelijk voor de engineering, levering en plaatsing van ongeveer 70 nieuwe bewegwijzeringslocaties. Bordmasten, lichtwegwijzeringmasten, kokerportalen, fundaties, bewegwijzeringspanelen en lichtwegwijzerarmen, inclusief verkeersmaatregelen, bij dit project.

Ook kleinschalige kabel & leiding-, asfalt- en betonwerkzaamheden inclusief leveringen maakten hiervan onderdeel uit.

 

Van Rens Bewegwijzering is zeer vereerd dat om opdracht voor de bebording en verkeersveiligheid van Distripark Maasvlakte te hebben ontvangen van Havenbedrijf Rotterdam. Dit project is gerealiseerd in 2022. In juli hebben de eerste overleggen plaatsgevonden en ging het projectteam, samengesteld door Van Rens, van start. Wij hebben hier samen met het Havenbedrijf Rotterdam een mooi en succesvol project van gemaakt.

Project

Rotterdam The Hague Airport

Lees meer
Lees meer over Rotterdam The Hague Airport

Project

Bebording en verkeersveiligheid Distripark Maasvlakte

Lees meer
Lees meer over Bebording en verkeersveiligheid Distripark Maasvlakte

Project

Verkeersmaatregelen noodsituatie aan de Stuwweg in Maastricht

Lees meer
Lees meer over Verkeersmaatregelen noodsituatie aan de Stuwweg in Maastricht