Rotterdam The Hague Airport

In het najaar van 2023 heeft Van Rens voor gemeente Rotterdam en de NBd het project RTHA aangenomen. Het betreft het aanpassen en optimaliseren van de bewegwijzering rondom Rotterdam The Hague Airport. 

 

Het project bestaat grofweg uit de volgende werkzaamheden:

  • 13 nieuwe masten inclusief nieuwe bebording
  •  2 nieuwe zweepmasten inclusief nieuwe bebording
  • 20 nieuwe LWW-masten inclusief armen
  • 15 stuks dynamische bebording
  • en diverse overige kleine aanpassingen.

Op deze locatie hebben we te maken met een complexe verkeerssituatie. Voor een correcte uitvoering van het project en het veilig kunnen plaatsen van dynamische bebording is een goede afstemming van het verkeer en de buslijnen noodzakelijk en heel belangrijk.

Er is een depotlocatie ingericht op het terrein van het vliegveld, zodat alle ondersteuningsconstructies op locatie gelost konden worden. De monteurs van Bewegwijzering hebben hierin met succes veel energie gestopt tijdens de uitvoering.

Samen met gemeente Rotterdam, NBd en de betrokken medewerkers van het vliegveld hebben onze collega’s van Bewegwijzering dit project goed, veilig en professioneel opgepakt. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden gepland en uitgevoerd. We streven ernaar om dit project de komende periode buiten te kunnen afronden.

Bekijk onze andere projecten

Project

Bebording en verkeersveiligheid Distripark Maasvlakte

Lees meer
Lees meer over Bebording en verkeersveiligheid Distripark Maasvlakte

Project

Milieuzone Rotterdam

Lees meer
Lees meer over Milieuzone Rotterdam

Project

Postweg Vught

Lees meer
Lees meer over Postweg Vught