NK Wielrennen

Van Rens verzorgd al jaren de tijdelijke verkeersmaatregelen voor het NK Wielrennen

Bij Van Rens BV zijn we trots dat we al jarenlang de tijdelijke verkeersmaatregelen voor het NK Wielrennen mogen verzorgen, waaronder vorig jaar toen het evenement plaatsvond in het prachtige Drenthe. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat alles rondom de verkeersveiligheid tot in de puntjes geregeld is, zodat deelnemers en toeschouwers zich volledig op het wielrennen kunnen richten.

Dit jaar vind het grootschalige evenement plaats in en rondom de mooie omgeving van Steenbergen en Arnhem, waar duizenden wielerfans zich langs de route verzamelden om de renners aan te moedigen. Met meer dan 200 deelnemers die streden om de nationale titel, was het een spektakel om te zien!

Dankzij onze expertise in verkeersveiligheid en evenementenlogistiek verliep alles vlekkeloos, en konden de renners veilig hun rondes maken. Een leuk feitje: het was Dylan van Baarle die de titel in de wacht sleepte en zich de nieuwe Nederlands kampioen mocht noemen!

Het organiseren van de verkeersmaatregelen voor zo’n groot evenement is altijd een uitdaging, maar bij Van Rens BV zorgen we ervoor dat alles soepel en veilig verloopt, zodat iedereen van het evenement kan genieten.

 

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Paaspop

Lees meer
Lees meer over Paaspop

Project

Wings For Life World Run

Lees meer
Lees meer over Wings For Life World Run