Wegmarkering parkeerplaats Outlet Roermond

Begin mei 2024 heeft ons Wegmarkeringsteam, in opdracht van Speessen Wegenbouw B.V., met trots een nieuw project aangepakt. Het project betrof het aanbrengen van nieuwe lijnen op de parkeerplaats van het Outlet Centrum in Roermond.

In totaal is er 2500 m1 aan parkeerplaatsmarkeringen gerealiseerd, inclusief diverse pijlen en EXIT-symbolen op een blauwe ondergrond.

Onze toegewijde teamleden hebben hun vakmanschap laten zien en hebben een buitengewoon geslaagd resultaat opgeleverd aan een zeer tevreden nieuwe klant. Dit project toont niet alleen onze expertise op het gebied van wegmarkering, maar ook ons streven naar uitmuntendheid in elke opdracht die we uitvoeren.

Project

Wegmarkering Brabanthallen

Lees meer
Lees meer over Wegmarkering Brabanthallen

Project

Paaspop

Lees meer
Lees meer over Paaspop

Project

Rotterdam The Hague Airport

Lees meer
Lees meer over Rotterdam The Hague Airport

Paaspop

Van Rens verzorgt de mobiliteit en de tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens Paaspop. Begin 2024 zijn we begonnen met de voorbereidingen voor het festival Paaspop in Schijndel. In opdracht van organisator This is Live Group zijn we aan de slag gegaan met het maken van de mobiliteitsplannen om het verkeer rondom het terrein in goede banen te leiden en de bezoekers van Paaspop veilig van en naar het terrein te laten reizen.

Na de definitieve mobiliteitsplannen konden de om de tijdelijke verkeersmaatregelen worden voorbereid en geplaatst. Circa. 800 verkeersborden zijn voor dit project gemaakt en geplaatst.

Het evenement wordt al sinds 1985 georganiseerd. Het 3-daagse festival trekt ruim 35.000 bezoekers waarvan 12.000 bezoekers op de festivalcamping verblijven. We zijn trots om verantwoordelijk te zijn voor een goede en veilige organisatie van dit grote project.

Project

Best Kept Secret

Lees meer
Lees meer over Best Kept Secret

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Rammstein Concerten

Lees meer
Lees meer over Rammstein Concerten

Beleef de mobiliteitsexpertise van Van Rens BV en ervaar het verschil tijdens uw volgende evenement.

Altwin Ponstein

Projectleider Event Mobility


06 21 6 0 24 19

Rammstein Concerten

Bij Van Rens BV hebben we het voorrecht gehad om het mobiliteitsplan op te stellen en de uitvoering en het management te verzorgen voor het sensationele Rammstein concert in het stadspark van Groningen op 6 & 7 juli 2023. Dit langverwachte evenement trekt fans van over de hele wereld naar Groningen voor een onvergetelijke avond vol muziek en spektakel.

 

Het mobiliteitsplan voor de Rammstein concerten in het stadspark van Groningen is zorgvuldig ontworpen om de veiligheid en efficiƫntie van het verkeer rondom het evenement te waarborgen. Ons team van experts heeft met nauwgezette aandacht gewerkt aan het plannen en implementeren van verkeersstromen, zodat bezoekers gemakkelijk naar en van het concert kunnen reizen.

 

Bij Van Rens BV streven we naar excellentie in mobiliteit, zelfs bij unieke evenementen zoals Rammstein in het stadspark van Groningen. Met onze diepgaande kennis en passie voor mobiliteit leveren we maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elk evenement. Of het nu gaat om concerten, festivals, sportevenementen of andere gelegenheden, we zijn er trots op om de mobiliteitspartner te zijn die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt.

Ervaar zelf de mobiliteitsexpertise van Van Rens BV en ontdek het verschil tijdens uw volgende evenement.

Altwin Ponstein

Projectleider Event Mobility


06 21 6 0 24 19

Project

Best Kept Secret

Lees meer
Lees meer over Best Kept Secret

Project

Indian Summer Festival

Lees meer
Lees meer over Indian Summer Festival

Project

Solar Weekend Festival

Lees meer
Lees meer over Solar Weekend Festival