Wegmarkering parkeerplaats Outlet Roermond

Begin mei 2024 heeft ons Wegmarkeringsteam, in opdracht van Speessen Wegenbouw B.V., met trots een nieuw project aangepakt. Het project betrof het aanbrengen van nieuwe lijnen op de parkeerplaats van het Outlet Centrum in Roermond.

In totaal is er 2500 m1 aan parkeerplaatsmarkeringen gerealiseerd, inclusief diverse pijlen en EXIT-symbolen op een blauwe ondergrond.

Onze toegewijde teamleden hebben hun vakmanschap laten zien en hebben een buitengewoon geslaagd resultaat opgeleverd aan een zeer tevreden nieuwe klant. Dit project toont niet alleen onze expertise op het gebied van wegmarkering, maar ook ons streven naar uitmuntendheid in elke opdracht die we uitvoeren.

Project

Wegmarkering Brabanthallen

Lees meer
Lees meer over Wegmarkering Brabanthallen

Project

Paaspop

Lees meer
Lees meer over Paaspop

Project

Rotterdam The Hague Airport

Lees meer
Lees meer over Rotterdam The Hague Airport