Werkvoorbereider Verkeersmaatregelen

Voel jij je op je best als de zogenaamde ‘spin in het web’?  Vind jij het leuk om in teamverband te werken aan een groot scala van projecten waarin het verkeer op een veilige manier wordt geleid zodat een veilige werkomgeving en goede doorstroming wordt gecreëerd? Kom dan bij ons werken als werkvoorbereider.

In het kort

Voel jij je op  je best als je als de zogenaamde ‘spin in het web’?  Vind je het leuk om in teamverband te werken aan een groot scala aan projecten waarin het verkeer op een veilige manier wordt geleid zodat een veilige werkomgeving en goede doorstroming wordt gecreëerd? Kom dan bij ons werken als werkvoorbereider. Je komt terecht in een zowel jong als ervaren ambitieus team, waar je ook de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Kortom: voor jou een uitdagende afwisselende baan en voor ons een goede werkvoorbereider met passie voor het vak en plezier in het werk.

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider  acteer je tussen het projectbureau en de uitvoering. Je hebt een cruciale rol in het voorbereiden en plannen van onze projecten om er voor te zorgen dat de projecten goed verlopen en voldoen aan de kwaliteitsnormen. Je organiseert de aan jou toebedeelde projecten; je verzorgt de diverse aanvragen bij interne afdelingen of externe instanties (voor bijvoorbeeld vergunningen) en zoekt naar een optimale planning van de werkzaamheden en regelt materieel/ materiaal o.b.v. het ontwerp. Voor de uitvoering van de projecten regel jij de planning van de monteurs en/ of ploegen van onderaannemers. Je werkt hierbij samen met de uitvoering aan de projecten. Vanuit de binnendienst ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Voor het regelen van materiaal en materieel onderhoud je nauwe contacten met onze interne afdeling Service & Equipment. Om dit alles in goede banen te leiden maak je digitale projectdossiers aan die je ook nauwlettend bijhoudt zodat alle tussentijdse wijzigingen verwerkt zijn. Tot slot verzorg je de financiële afronding van de projecten zodat deze gefactureerd kunnen worden. Je verricht je werkzaamheden vanuit de vestiging IJsselstein of  Hoogeveen. Je doet dit uiteraard niet alleen, samen met je team op de vestiging maak je er een succes van. Deze werkzaamheden worden verricht vanuit het oogpunt: Veiligheid voorop!

Dit is jouw bedrijf

Wij zorgen dat mensen het beste van A naar B komen als er wegwerkzaamheden zijn. Bij Van Rens is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten en evenementen. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes locaties verspreid over Nederland. Van Rens is onderdeel van Strukton Groep.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een jaarcontract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: je ontvangt een uitstekend startsalaris afhankelijk van leeftijd en ervaring variërend tussen  €2.900,-  en €3.800,- per 4 weken , met doorgroei naar € 5.000,- (volwaardig en ervaren werkvoorbereider). Van Rens is aangesloten bij de cao Bouw & Infra, je ontvangt een goede pensioenregeling (bpf BOUW) met werkgeversbijdrage. Je ontvangt een bijdrage zorgverzekering en 43 vrije dagen per jaar. We bieden je daarnaast een collectieve ziektekostenverzekering en/ of  woonverzekering en een personeelsvoordeelwinkel. Ook gaan wij je helpen het beste uit jezelf te halen. Je krijgt daarom veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

Je bent iemand die het beste functioneert in een team, werkt daarin zelfstandig en proactief. Binnen jouw dynamische afdeling is geen dag hetzelfde, dit vraagt van jou dat je actiegericht bent, snel kunt schakelen en handelen en daarbij accuraat blijft. Deze functie past bij jou omdat een afgebakend takenpakket voor jou geen uitdaging biedt. Je zoekt steeds het contact op en zorgt dat iedereen aangelijnd blijft. Je bent assertief en je wilt je graag verder ontwikkelen. Als je over gebiedskennis beschikt is dat mooi meegenomen.

Verder:

  • Heb je een opleiding op MBO niveau met succes afgerond.
  • Heb je interesse in verkeersmobiliteit.
  • Beschik je over een helicopterview t.b.v. het overzicht bij meerdere projecten die tegelijkertijd lopen en de daarbij behorende procesbewaking
  • Is het werken met geautomatiseerde systemen voor jou gesneden koek.

Kom jij ons mooie team versterken?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan of ben je een starter op de arbeidsmarkt? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: vacatures@vanrensbv.nl.

 

Reageer direct op deze vacature