Ontwerper Verkeersmaatregelen

Wegens doorgroei binnen de organisatie  zoeken wij  een ervaren Ontwerper Verkeersmaatregelen.

In het kort

Als Ontwerper puzzel jij om tot innovatieve, slimme en zo efficiënt mogelijke verkeersoplossingen te komen. Dit natuurlijk binnen de gestelde randvoorwaarden, wettelijke eisen en contracteisen. Kortom, je zoekt het optimum tussen het spanningsveld productiviteit, veiligheid en doorstroming.

Dit ga je doen

Bij Van Rens ben jij als Ontwerper verantwoordelijk voor het uitdenken van mogelijkheden om de doorstroming te bevorderen en verkeersdeelnemers veilig van A naar B te geleiden. Je maakt ontwerpen van verkeerstechnische zaken zoals bewegwijzering, wegafzettingen en omleidingen. Dit doe je niet alleen voor het wegverkeer, maar ook voor de scheepvaart tijdens bijvoorbeeld de sloop of bouw van een brug.

Zo ben je het ene moment bezig met het ontwerpen van een verkeersplan voor een festival of werkzaamheden aan bruggen  en het volgende moment word je gebeld voor een calamiteit. Dit is even omschakelen, maar dan in de startblokken en gaan. Dit zorgt voor een welkome afwisseling in het werk.

De aanvragen komen vanuit onze eigen uitvoering, aannemers of rechtstreeks vanuit wegbeheerders. Deze komen terecht in de centrale mailbox waarna de ontwerpleider een planning maakt en rekening houdt met ieders capaciteit. Vervolgens ga je aan de slag door eerst contact op te nemen met de opdrachtgever om de details te bespreken of sluit je aan bij een bezoek aan de klant samen met de projectleider. Indien er een tenderaanvraag is en jouw expertise wordt gevraagd zal je hier ook bij aansluiten als expert waarbij je de valkuilen inventariseert, meedenkt met het team in mogelijkheden en een gedegen advies uitbrengt.

Je komt te werken in een bedrijf met een familiaire sfeer waarbij gemoedelijkheid en kleinschaligheid een passende omschrijving is.
Oh ja, verder zou het fijn zijn als je van friet houdt, want op vrijdag is het bij ons frietdag!

Dit is jouw bedrijf

Van Rens zorgt ervoor dat mensen veilig en met minimale hinder van A naar B komen als er wegwerkzaamheden zijn. Ons doel is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vijf locaties verspreid over Nederland. Van Rens is onderdeel van Strukton Groep.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Van Rens start je met een jaarcontract met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een mooi startsalaris binnen een range  van €3.100,-  / €4.615,- per 4 weken (afhankelijk van jouw ervaring) met verdere doorgroeimogelijkheden. Van Rens is aangesloten bij de cao Bouw & Infra. Je ontvangt een goede pensioenregeling (bpf BOUW) met werkgeversbijdrage,  bijdrage zorgverzekering en 43 vakantiedagen per jaar. We bieden je daarnaast een collectieve ziektekostenverzekering en / of woonverzekering en een personeelsvoordeelwinkel. Ook gaan we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt daarom veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

Als  Ontwerper ben je werkzaam op de afdeling Ontwerp & Advies. Hier werken enthousiaste en gedreven ontwerpers en adviseurs. Voor jouw nieuwe collega’s zoeken wij iemand die dezelfde gezamenlijke competenties heeft, namelijk:
– Leergierig
– Oplossingsgericht
– Visueel ingesteld
– Kwaliteitsgericht
– Samenwerken
– Passie voor het werk
Daarnaast heb je met succes een MBO opleiding afgerond en heb je een ruime ervaring in soortgelijke werkzaamheden.

Herken jij jezelf in de bovenstaande competenties én werk jij graag in een inspirerend team, misschien ben jij dan de kandidaat die  die wij zoeken! Beschik je niet over de gevraagde ervaring, maar wil je het vaak graag leren? Kijk dan naar onze vacature Leerling Ontwerper Verkeersmaatregelen.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de functie van Ontwerper Verkeersmaatregelen en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Monique van Caulil, Senior Staf Adviseur HRM, 06 19 40 31 51 of Niek de Jong, Ontwerpleider, 06 42 58 90 85.

Kom jij ons mooie team versterken?

Sluit jij graag aan bij ons enthousiast en jong team? Stuur  dan je motivatie en persoonlijke gegevens naar: vacatures@vanrensbv.nl., dan nemen wij contact met je op.

Reageer direct op deze vacature