Leerling monteur bewegwijzering

Heb jij je school afgerond maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Wil je landelijk werken met als uitvalsbasis Haarsteeg (Vlijmen)? Dan is deze afwisselende functie waarin je leert terwijl je werkt een mooie nieuwe stap voor jou.

Als leerling monteur bewegwijzering creëer je samen met een ervaren monteur een veilige werkplek op en langs de weg voor jouzelf en jouw collega’s en zorg je ervoor dat het verkeer op een veilige manier in goede banen wordt geleid. Daarnaast leer je hoe je verschillende bewegwijzeringsobjecten (masten, portalen, borden, etc) op een juiste en veilige manier assembleert en monteert. Na de nodige ervaring en opleidingen (Welke uiteraard door Van Rens worden betaald) kun je stapsgewijs doorgroeien binnen je vakgebied.

Je werkt op onregelmatige werktijden (zowel dag- als nacht- en weekend) en bent bereid om over te werken als het
werk erom vraagt. De werkzaamheden worden over geheel Nederland verricht met als uitvalbasis Haarsteeg/ Vlijmen.
Je ontvangt een uitstekend salaris conform de cao Bouw & Infra.

Wat breng je mee?

–  Een met succes afgeronde VMBO opleiding
–  Rijbewijs B; (aanvullend E en/of C is een pre)
–  Goede beheersing van de Nederlandse taal
–  Gezonde dosis humor en  goede arbeidsmentaliteit.

Daarnaast:
–  Werk je secuur
–  Is het van belang dat je, gezien de fysieke belasting, geen medische beperkingen hebt op het gebied van tillen, bukken, buigen etc.
-Ben je bereid de nodige opleidingen te volgen zoals basis-VCA, BRL 9101 en Heftruckcertificaat, certificaat hoogwerker en minigraver en eventueel BHV

Kom jij ons mooie team versterken?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: mailto:vacatures@vanrensbv.nl.

 

Reageer direct op deze vacature