Junior Ontwerper Verkeersmaatregelen

Wil jij ook een andere weg inslaan?

Ervaring Mark:
“Vanuit een geheel andere functie en branche ben ik de uitdaging aangegaan om bij Van Rens te starten als Junior Ontwerper Verkeersmaatregelen. Met de nodige begeleiding en training geeft dit mij een verrijking van mijn kennis en persoonlijke ontwikkeling.
Een keuze die ik veel eerder had moeten maken.”

In het kort

Wij gaan ons team ontwerpers in Helvoirt uitbreiden, een mooie kans voor jou om het vak te leren! Als Junior Ontwerper Verkeersmaatregelen maken we jou wegwijs in het puzzelen om tot innovatieve, slimme en zo efficiënt mogelijke verkeersoplossingen te komen. Dit natuurlijk binnen de gestelde randvoorwaarden, wettelijke eisen en contracteisen. Kortom, je zoekt het optimum tussen het spanningsveld productiviteit, veiligheid en doorstroming. Hoe gaaf is het als je straks langs een situatie rijdt die jij hebt ontworpen! Heb je al de nodige ervaring als Ontwerper? Kijk dan naar onze vacature Ontwerper Verkeersmaatregelen.

Dit ga je doen

Als junior start je bij de basis en word je door ervaren collega’s opgeleid. Daarnaast volg je ook de nodige cursussen en trainingen, waardoor je door kunt groeien tot een volwaardig Ontwerper Verkeersmaatregelen. Bij Van Rens ben jij als Ontwerper verantwoordelijk voor het uitdenken van mogelijkheden om de doorstroming te bevorderen en verkeersdeelnemers veilig van A naar B te geleiden. Je maakt ontwerpen van verkeerstechnische zaken zoals bewegwijzering, wegafzettingen en omleidingen. Dit doe je niet alleen voor het wegverkeer, maar ook voor de scheepvaart tijdens bijvoorbeeld de sloop of bouw van een brug.

Zo ben je het ene moment bezig met het ontwerpen van een verkeersplan voor een festival of werkzaamheden aan bruggen  en het volgende moment word je gebeld dat er een kippenboerderij ontruimd moet worden. Dit is even omschakelen, maar dan in de startblokken en gaan. Dit zorgt voor een welkome afwisseling in het werk.

De aanvragen komen vanuit onze eigen uitvoering, aannemers of rechtstreeks vanuit wegbeheerders. Deze komen terecht in de centrale mailbox waarna de ontwerpleider een planning maakt en rekening houdt met ieders capaciteit. Vervolgens ga je aan de slag door eerst contact op te nemen met de opdrachtgever om de details te bespreken of sluit je aan bij een bezoek aan de klant samen met de projectleider.

Je komt te werken in een bedrijf met een familiaire sfeer waarbij gemoedelijkheid en kleinschaligheid een passende omschrijving is.
Oh ja, verder zou het fijn zijn als je van friet houdt, want op vrijdag is het bij ons frietdag!

Dit is jouw bedrijf

Van Rens zorgt ervoor dat mensen veilig en met minimale hinder van A naar B komen als er wegwerkzaamheden zijn. Ons doel is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vijf locaties verspreid over Nederland. Van Rens is onderdeel van Strukton Groep.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Van Rens start je als leerling met een jaarcontract met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een mooi startsalaris van €2.680,-  per 4 weken, met doorgroei naar €4.615,- (volwaardig ontwerper).  Van Rens is aangesloten bij de cao Bouw & Infra. Je ontvangt een goede pensioenregeling (bpf BOUW) met werkgeversbijdrage, bijdrage zorgverzekering en 43 vakantiedagen per jaar. We bieden je daarnaast een collectieve ziektekostenverzekering en / of woonverzekering en een personeelsvoordeelwinkel. Ook gaan we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt daarom veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

Als Junior  Ontwerper Verkeersmaatregelen ben je werkzaam op de afdeling Ontwerp & Advies. Hier werken enthousiaste en gedreven ontwerpers en adviseurs. Voor jouw nieuwe collega’s zoeken wij iemand die dezelfde gezamenlijke competenties heeft, namelijk:
– Leergierig
– Oplossingsgericht
– Visueel ingesteld
– Kwaliteitsgericht
– Samenwerken
– Passie voor het werk
Daarnaast heb je met succes een opleiding op MBO niveau afgerond.

Herken jij jezelf in de bovenstaande competenties, ben je enthousiast om het vak te leren én werk jij graag in een inspirerend team, grote kans dat jij dan de kandidaat bent die wij zoeken voor deze opleidingsplaats!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de functie van  Ontwerper Verkeersmaatregelen en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Monique van Caulil, Senior Staf Adviseur HRM, 06 19 40 31 51 of Niek de Jong, Ontwerpleider, 06 42 58 90 85.

Kom jij ons mooie team versterken?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan of ben je een starter op de arbeidsmarkt? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: vacatures@vanrensbv.nl.

Reageer direct op deze vacature