Junior Begroter

Word jij enthousiast van het goochelen met cijfers, heb je affiniteit met de verkeersbranche en vind je het leuk om in teamverband te werken aan een breed scala van projecten? Kom dan bij ons werken als Junior Begroter.

In het kort

Word jij enthousiast van het goochelen met cijfers, heb je affiniteit met de verkeersbranche  en vind je het leuk om in teamverband te werken aan een breed scala van projecten? Kom dan bij ons werken als Junior Begroter. Je komt terecht in een zowel jong als ervaren ambitieus team, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Een uitdagende functie voor jou als je leergierig en ambitieus bent om je te ontwikkelen tot een volwaardig Begroter. Het betreft een part time functie 24- 32 uur, werklocatie is  Helvoirt.

Dit ga je doen

Als junior start je aan de basis en wordt je door ervaren collega’s opgeleid. Daarnaast volg je de nodige opleidingen en trainingen zodat je door kunt groeien tot een volwaardig Begroter.  Als Begroter beoordeel je aanbestedingen en van daaruit maak je een onderbouwde offerte voor de betreffende opdrachtgever. Je bestudeert en analyseert het contract op kansen en risico’s om tot een betrouwbare en goed onderbouwde offerte te komen. Tenslotte volg je de voortgang op en blijf je in contact met de opdrachtgever, dit alles met als doel een tevreden klant die het vertrouwen heeft om het werk met ons te maken. Dit proces vraagt regelmatig contact met collega’s en opdrachtgevers, om gekozen oplossingen te bespreken en te toetsen op haalbaarheid. Je werkt samen met een team van Begroters van verschillende disciplines, en probeert elkaar naar een hoger niveau te tillen door kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Dit is jouw bedrijf

Van Rens zorgt ervoor dat mensen veilig en met minimale hinder van A naar B komen als er wegwerkzaamheden zijn of andersoortige stremmingen. Ons doel is een een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten.  Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vijf locaties verspreid over Nederland. Van Rens is onderdeel van Strukton Groep.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een jaarcontract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: je ontvangt een mooi startsalaris van €2.800,- per 4 weken, met doorgroei naar € 4.900,- (volwaardig en ervaren begroter). Van Rens is aangesloten bij de cao Bouw & Infra. Je ontvangt een goede pensioenregeling (bpf BOUW) met werkgeversbijdrage, bijdrage zorgverzekering en 43 vrije dagen per jaar. We bieden je daarnaast een collectieve ziektekostenverzekering en woonverzekering en een personeelsvoordeelwinkel. Ook gaan we je helpen het beste uit jezelf te halen. Je krijgt daarom veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

Als Junior Begroter functioneer jij het beste in een team, werkt daarin zelfstandig en proactief. Binnen jouw afdeling is geen dag hetzelfde, dit vraagt van jou dat je snel kunt schakelen en handelen en daarbij accuraat blijft. Je bent communicatief sterk en zorgt ervoor dat iedereen aangelijnd blijft. Je bent assertief en je wilt je graag verder ontwikkelen.
Verder:
–      Heb je een opleiding op minimaal MBO niveau met succes afgerond.
–      Heb je interesse in de verkeersbranche.
–      Ben je cijfermatig sterk.
–      Is het werken met geautomatiseerde systemen voor jou gesneden koek.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de functie Junior Begroter en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Monique van Caulil, Senior Staf Adviseur HRM, 06 19 40 31 51 of John van de Biezen, Coördinator Bedrijfsbureau,  06 29 28 25 62.

Kom jij ons mooi team versterken?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: vacatures@vanrensbv.nl .

Reageer direct op deze vacature