Veiligheid en Kwaliteit

Onderstaand een overzicht de door ons behaalde certificaten.

De basisregels zijn alles behalve vrijblijvend, maar de kern van veiligheid en kwaliteit binnen Van Rens is en blijft: begin bij jezelf! Dit wordt onder meer bevestigd in de Strukton Gedragscode en de door ons behaalde certificaten. Een overzicht hiervan staat onderaan deze pagina.

Wij staan voor veilig werken
24 Safe is onze manier van werken. 24Safe staat voor veiligheid altijd en overal. Wij nemen de veiligheid van onze eigen medewerkers, die van partnerorganisaties, bezoekers en passanten uiterst serieus. Het is onze overtuiging dat niets van wat wij doen het waard is om gewond te raken. Veilig en gezond werken maakt daarom integraal deel uit van het vakmanschap van onze mensen en diegenen met wie we samenwerken.

Zo gaan wij om met veiligheid
Veiligheid is onderdeel van ons dagelijks werk. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en bespreken (on)veiligheid transparant met elkaar. Hierbij staan we open voor feedback, waarmee we vervolgens professioneel en respectvol omgaan. Iedereen krijgt altijd instructie en heeft de verantwoordelijkheid om zijn eigen veiligheid en die van anderen te beschermen. Elkaar alert houden op risicovolle situaties is van groot belang. Daarom mag iedere medewerker het werk stilleggen als hij denkt dat de veiligheid of gezondheid in het gedrang komt.

Wij zijn ons altijd bewust van de gevolgen van veranderingen. Daar reageren en anticiperen we op. Wij zorgen ervoor dat wijzelf en anderen leren van onze veiligheidservaringen. We delen informatie om risico’s te beheersen en herhaling van incidenten te voorkomen. Onze houding ten opzichte van veiligheid en gezondheid is positief, opbouwend en met oog voor het goede. Maar bij schending van veiligheidsvoorschriften en -regels zijn we scherp en hanteren we een ‘zero-tolerancebeleid’.

Ongevalsvrij werken
We streven naar ongevalsvrij werken. Ook van bijna-ongevallen willen we leren, zodat we veiligheidsmaatregelen kunnen aanpassen. We vragen iedereen op en rond onze projecten en kantoren om meldingen te doen van (on)veilige situaties.

Veiligheid voor iedereen
Veiligheid gaat verder dan de veiligheid van onze eigen mensen. Als bezoeker beschik je over de juiste toegang, heb je de nodige voorbereidingen getroffen en draag je de juiste veiligheidskleding. Inhuurmedewerkers, samenwerkingspartners en ketenpartners moeten veilig met en voor ons kunnen werken. En de eindgebruiker van onze producten en diensten moet zich veilig van A naar B kunnen verplaatsen of veilig kunnen verblijven.

Met trots presenteren wij onze certificaten
BRL 9101 - Verkeersmaatregelen

(161 kb)

Download ons certificaat
BRL 9142 - Wegmarkeringsmateriaal

(153 kb)

Download ons certificaat
ISO 9001

(104 kb)

Download ons certificaat
VCA-13 c

(111 kb)

Download ons certificaat
Veiligheidsladder trede 3

(285 kb)

Download ons certificaat
CO2-Bewust certificaat

(265 kb)

Download ons certificaat

 

Peter van de Ven

Coördinator KAM

Cookie beleid

Van Rens maakt gebruik van cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer