HR meewerkstage of werkervaringsplaats

Op zoek naar een leerzame meewerkstage of werkervaringsplaats in het vakgebied HRM? Dit is een mooie kans in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch.

Stage opdracht

Als stagiair werk je mee op de afdeling HR, vanuit ons hoofkantoor te Vught. Tijdens de stage krijg je te maken met alle personeel gerelateerde zaken op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Het werven van personeel, opstellen van arbeidsovereenkomsten, plannen en organiseren van opleidingen, begeleiden van het ontwikkel- en beoordelingsproces, verzorgen van correspondentie, registeren personeelsgegevens, up to date houden van de digitale personeelsdossiers, en het leveren van rapportages. Je bent de vraagbaak voor het gehele personeel, waarbij je moet denken aan vragen op het gebied van wet- en regelgeving of cao. Bij Van Rens staan veiligheid en kwaliteit voorop, dit vraagt de nodige opleidingen en bijscholingen. Om dit te kunnen realiseren is voor jou ook een rol weggelegd.  Ons personeelsbestand bestaat uit kantoormedewerkers en buitendienstmedewerkers, voor deze laatste groep hebben we voor jou nog een leuke opdracht als jouw opleiding daarom vraagt: het ontwikkelen van een (nieuwe) functionerings- en beoordelingscyclus, het aanname- en doorstroombeleid voor de buitendienstmedewerkers is hiervoor het uitgangspunt.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die…

Enthousiast zijn om alle facetten van het vak te willen leren. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar zowel MBO als HBO studenten die een passende werkplek zoeken om hun opleiding te kunnen volgen of af te ronden. Vanwege het brede pakket is het van belang dat je snel kunt schakelen en hoofd- en bijzaak kunt scheiden zodat je prioriteiten kunt stellen. Uiteraard word je niet in het diepe gegooid maar ga je deze uitdaging aan met een ervaren collega. Ook kandidaten die op zoek zijn naar een werkervaringsplaats met interesse voor HRM nodigen wij uit om te reageren.

Competenties waar Van Rens waarde aan hecht zijn: eigen initiatief, creativiteit, enthousiasme, leergierig, doorzetten en collegialiteit.

Wie zijn wij?

Van Rens is een toonaangevende organisatie op het gebeid van projectmanagement, bewegwijzering, tijdelijke verkeersmaatregelen en wegmarkeringen. In de afgelopen decennia heeft de organisatie bewezen een deskundige en betrouwbare partner te zijn bij vraagstukken omtrent een veilige doorstroming van het verkeer. Wij leveren de beste weg door rekening te houden met alle betrokken partijen. Duurzaam voor de maatschappij, transparant en innovatief voor onze opdrachtgevers en kwalitatief en veilig voor de eindgebruiker. Daarmee houden wij Nederland op een veilige en duurzame manier zo bereikbaar mogelijk. Een professionele organisatie met een familiaire cultuur.

Van Rens werkt landelijk vanuit meerdere vestigingen en heeft ongeveer 100 medewerkers met een dienstverband en daarnaast wordt in de piekperiode gebruik gemaakt van een flexibele schil.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar deze stage en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Monique van Caulil, 06-194 031 51.

Kom jij ons mooi team versterken?

Zie jij in deze functie de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en ben ervan overtuigd, dat dit de functie is die bij jou past? Dan ontvangen wij graag een motivatie met jouw persoonlijke gegevens, deze kun je sturen naar vacatures@vanrensbv.nl .