Leerling vakman verkeersmaatregelen

Voor onze afdeling Verkeersmaatregelen zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar leerlingen vakman verkeersmaatregelen voor de standplaatsen Horst, Hoogeveen en IJsselstein.

Als vakman creëer je bij wegwerkzaamheden een veilige werkplek op en langs de weg en zorg je ervoor dat het verkeer op een veilige manier in goede banen wordt geleid. Nadat je het vak hebt geleerd en over de juiste diploma’s beschikt, ga je als zelfstandig monteur aan het werk.

Doorgroeimogelijkheden

Als leerling vakman leer je het vak van onze ervaren vakmannen. Na de nodige ervaring en opleidingen (die uiteraard door Van Rens worden betaald) kun je stapsgewijs doorgroeien binnen je vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden

De werkzaamheden worden op onregelmatige tijden verricht, waarvoor je uitstekend wordt beloond conform cao Bouw & Infra, minimaal €2.515,- (bij leeftijd van minimaal 21 jaar). Daarnaast bepaal jij zelf jouw loopbaan: Jij bent aan zet!

Wat breng je mee?

  • Een met succes afgeronde VMBO- opleiding
  • Rijbewijs B
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Gezonde dosis humor en een goede arbeidsmentaliteit

Daarnaast:

  • Werk je nauwkeurig binnen de (wettelijke) richtlijnen
  • Heb je geen medische beperkingen op het gebied van tillen, bukken, buigen etc.
  • Ben je bereid de nodige opleidingen te volgen zoals Basis VCA, BRL 9101 vakman, Heftruckcertificaat, rijbewijs BE, en in een later stadium het rijbewijs C
  • Ben je bereid op onregelmatige tijden (en indien nodig / in overleg in het weekend) te werken.

Over Van Rens

Bij ons zijn klantgerichtheid en passie belangrijke kernwaarden. Al ruim 90 jaar zijn we trots op alle opdrachten die we uitvoeren, van klein tot groot. Een open en ruimdenkend bedrijf waar vakmanschap, kwaliteit en transparantie in combinatie met een dosis gezonde humor, echt tot zijn recht komt.

Kom jij ons mooie team versterken?

Wil jij jouw carrière starten of een andere wending geven bij Van Rens?  Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: vacatures@vanrensbv.nl.

 

Reageer direct op deze vacature