Projectleider verkeersmaatregelen

Heb jij affiniteit met infra en zie jij het als een uitdaging om met een stukje ondernemerschap onze product markt combinatie (PMC) Verkeersmaatregelen verder uit te bouwen? En vind jij het leuk om de hele dag uitgedaagd te worden waarbij het jouw verantwoordelijkheid is dat het team optimaal functioneert? Als Projectleider Verkeersmaatregelen ben je verantwoordelijk voor je eigen “winkeltje” waarbij je samen met jouw team invulling geeft aan de commerciële-, uitvoering-, en financiële doelstellingen binnen jouw eigen rayon. Iets voor jou?

Reageer direct!

Dit ga je doen

Als Projectleider Verkeersmaatregelen bij Van Rens draag jij zorg voor de volledige organisatie, de projectbewaking, de financiën en de communicatie van de product markt combinatie (PMC) Verkeersmaatregelen in de regio Oost-Brabant en Limburg. Een hele verantwoordelijkheid, maar dat hoef je uiteraard niet allemaal alleen te doen. Op een motiverende manier ga je leidinggeven aan een klein team en samen gaan jullie onze marktpositie verder uitbouwen. Daarnaast kan je terugvallen op jouw collega’s binnen Van Rens en werk je nauw samen met de andere projectleiders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations en namens jouw team ben jij het aanspreekpunt richting het MT.

Voor onze expertise Verkeersmaatregelen ben jij de commerciële kartrekker van de vestiging die de touwtjes in handen heeft en houdt. Kosten, veiligheid, de planning, de samenwerking binnen het team, rapportages, kwaliteit; jij zorgt ervoor dat dit altijd goed komt. Je bent actief aanwezig en zichtbaar in de markt. Dit doe je onder andere door het bestaande netwerk te onderhouden, maar je haalt er ook veel energie uit om dit netwerk door middel van acquisitie verder uit te bouwen. In de gesprekken met onze opdrachtgevers ben je een sparringpartner op niveau. In de dagelijkse praktijk ben je bezig met het monitoren van onze projecten waarbij je steeds het einddoel in het vizier houdt en de planning maakt voor de maand, de week en de dag. Door jouw gevoel van overzicht ontstaat er rust in het team. Een project dat opgeleverd wordt binnen de projectdoelstellingen en een tevreden opdrachtgever, dat is jouw doel. Om dit te bereiken krijg je veel vrijheid om jouw eigen koers te bepalen.

Naast een aantal langdurige projecten zoals het onderhoudscontract van de Koning Willem Alexander Tunnel in Maastricht doen we ook veel kort cyclische werken. De omloopsnelheid van de meeste van onze projecten is dus hoog waardoor we met recht kunnen zeggen dat de werkzaamheden afwisselend en de werkomgeving dynamisch te noemen zijn. Daarnaast ben je ook een verlengstuk voor onze afdeling Event Mobility die door het gehele land grote tot kleine evenementen begeleid op gebied van verkeer en omgeving. Hierbij valt te denken aan relatief kleine lokale evenementen tot de grote evenementen zoals de 4-daagse Nijmegen, Rammstein of Best Kept Secret.

Dit verwachten wij van jou

Van nature ben je sociaal, communicatief sterk en onderhoud je gemakkelijk zowel externe als interne relaties. Ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn key onmisbaar in deze functie. Vanuit jouw pragmatische en flexibele instelling ben je gefocust op het eindresultaat. Je bent een zelfstarter en proactief in het uitvoeren van je werk. Je geeft niet snel op en blijft kalm en analytisch, ook in lastige situaties. Zo zorg jij ervoor dat jouw team kan presteren.

  • Heb je minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Heb je een opleiding gevolgd in een technische richting (bijvoorbeeld Civiel Techniek of Technische Bedrijfskunde) of beschik je over ervaring in de GWW en/of Verkeersmaatregelen
  • Heb je ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een projectorganisatie
  • Heb je een goede beheersing van administratieve processen en financiële projectbeheersing
  • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • Ervaring met Navision is een pre

Dit mag jij van ons verwachten

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een jaarcontract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: je ontvangt een uitstekend salaris (maximaal € 5.800,-5.800,- )  dat uitbetaald wordt in 13 periodes, toeslagen conform cao Bouw & Infra, een uitstekende pensioenregeling bij bpfBouw met werkgeversbijdrage en 43 vrije dagen per jaar. Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Kom jij ons mooie team versterken?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: vacatures@vanrensbv.nl.

Reageer direct op deze vacature

Acquisitie
Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.