Leerling Ontwerper

Voor onze vestiging in Helvoirt hebben wij een vacature leerling ontwerper verkeersmaatregelen. Mooie kans voor jou?

In het kort

Als Ontwerper Verkeersmaatregelen ga jij puzzelen om tot innovatieve, slimme en zo efficiënt mogelijke verkeersoplossingen te komen. Dit natuurlijk binnen de gestelde randvoorwaarden, wettelijke en contracteisen. Kortom, je zoekt het optimum tussen het spanningsveld productiviteit, veiligheid en doorstroming. Hoe gaaf als je straks langs een situatie rijdt die jij hebt ontworpen!

Dit ga je doen

Als Ontwerper bij Van Rens ben jij verantwoordelijk voor het uitdenken van mogelijkheden om de doorstroming te bevorderen en verkeersdeelnemers veilig van A naar B te geleiden. Je maakt ontwerpen van verkeerstechnische zaken zoals bewegwijzering, wegafzettingen en snelheidsmaatregelen. Maar….dit doe je niet alleen voor het wegverkeer, maar ook voor de scheepvaart tijdens bijvoorbeeld de sloop of bouw van een brug of bij calamiteiten.
Zo ben je het ene moment bezig met het ontwerpen van een verkeersplan voor een muziekfestival en het volgende moment word je gebeld dat er een kippenboerderij ontruimd moet worden. Dit is even omschakelen, maar dan in de startblokken en gaan. Dit zorgt voor een welkome afwisseling in het werk.

De aanvragen komen vanuit onze eigen uitvoering, andere aannemers, maar ook rechtstreeks vanuit wegbeheerders. Deze komen terecht in de centrale mailbox waarna de ontwerpleider een planning maakt en rekening houdt met ieders capaciteit. Vervolgens ga je aan de slag door eerst contact op te nemen met de opdrachtgever om de details te bespreken of sluit je aan bij een bezoek aan de klant samen met de projectleider. Indien er een tenderaanvraag is en jouw expertise wordt gevraagd zal je hier ook bij aansluiten als expert waarbij je de valkuilen inventariseert, meedenkt met het team in mogelijkheden en een gedegen advies uitbrengt.

Je komt te werken in bedrijf met een familiaire sfeer waarbij gemoedelijkheid en kleinschaligheid een passende omschrijving is. Het team bestaat uit 4 ontwerpers dat aangestuurd wordt door onze ontwerpleider.
Oh ja, verder zou het fijn zijn als je van friet houdt, want op vrijdag is het bij ons frietdag!

Dit is jouw bedrijf

Van Rens zorgt ervoor dat mensen veilig en met minimale hinder van A naar B komen als er wegwerkzaamheden zijn. Ons doel is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vijf locaties verspreid over Nederland. Van Rens is onderdeel van Strukton Groep.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Van Rens start je als leerling met een jaarcontract met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een mooi startsalaris van €2.373,-  per 4 weken, met doorgroei naar €4.121,- (volwaardig ontwerper). Je ontvangt een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage, bijdrage zorgverzekering en 43 vakantiedagen per jaar. We bieden je daarnaast een collectieve ziektekostenverzekering en / of woonverzekering en een personeelsvoordeelwinkel. Ook gaan we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt daarom veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

Als Ontwerper Verkeersmaatregelen kom je op de afdeling Ontwerp & Advies terecht. Hier werken enthousiaste en gedreven ontwerpers en adviseurs. Voor jouw nieuwe collega’s zoeken wij iemand die dezelfde gezamenlijke competenties heeft, namelijk:
– Leergierig
– Oplossingsgericht
– Visueel ingesteld
– Kwaliteitsgericht
– Samenwerken
– Passie voor het werk
Daarnaast heb je met succes een MBO diploma afgerond.

Herken jij jezelf in de bovenstaande competenties en werk jij graag in een inspirerend team, misschien ben jij dan de kandidaat die opgeleid wil worden tot ontwerper Verkeersmaatregelen die we zoeken!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar de functie van Ontwerper Verkeersmaatregelen en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Monique van Caulil, Senior Staf Adviseur HRM, 06 19 40 31 51 of Niek de Jong, Ontwerpleider, 06 42 58 90 85.

Kom jij ons mooie team versterken?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: vacatures@vanrensbv.nl.

Reageer direct op deze vacature