Leerling begroter

Word jij enthousiast van het goochelen met cijfers, heb je affiniteit met de verkeersbranche en vind je het leuk om in teamverband te werken aan een breed scala van projecten? Kom dan bij ons werken als leerling begroter.

Reageer direct!

In het kort

Word jij enthousiast van het goochelen met cijfers, heb je affiniteit met de verkeersbranche  en vind je het leuk om in teamverband te werken aan een breed scala van projecten?

Kom dan bij ons werken als leerling begroter. Je komt terecht in een zowel jong als ervaren ambitieus team, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Een uitdagende functie voor jou als je leergierig en ambitieus bent om je te ontwikkelen tot een volwaardig begroter. Het betreft een full time functie, maar 32 uur is ook bespreekbaar, standplaats Hoogeveen en Helvoirt.

Dit ga je doen

Je beoordeelt aanbestedingen en van daaruit maak je een onderbouwde offerte voor de betreffende opdrachtgever. Je bestudeert en analyseert het contract op kansen en risico’s om tot een betrouwbare en goed onderbouwde offerte te komen. Tenslotte volg je de voortgang op en blijft in contact met de opdrachtgever, dit alles met als doel een tevreden klant die het vertrouwen heeft om het werk met ons te maken. Dit proces vraagt regelmatig contact met collega’s en opdrachtgevers, om gekozen oplossingen te bespreken en te toetsen op haalbaarheid. Je werkt samen met een team van begroters, van verschillende disciplines, en probeert elkaar naar een hoger niveau te tillen door kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Dit is jouw bedrijf

Van Rens is een onderdeel van Strukton Groep. Wij zorgen dat mensen het beste van A naar B komen als er wegwerkzaamheden zijn. Bij Van Rens is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes locaties verspreid over Nederland. Meer informatie over onze organisatie kan je vinden op onze website www.vanrensbv.nl .

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een jaarcontract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: je ontvangt een uitstekend salaris vanaf €2.800,-  dat uitbetaald wordt in 13 periodes, toeslagen conform cao Bouw & Infra, een uitstekende pensioenregeling bij bpfBouw met werkgeversbijdrage en 43 vrije dagen per jaar. Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Dit verwachten wij van jou

Je bent iemand die het beste functioneert in een team, werkt daarin zelfstandig en proactief. Binnen jouw afdeling is geen dag hetzelfde, dit vraagt van jou dat je snel kunt schakelen en handelen en daarbij accuraat blijft. Je bent communicatief sterk en zorgt ervoor dat iedereen aangelijnd blijft. Je bent assertief en je wilt je graag verder ontwikkelen.
Verder:
–      Heb je een opleiding op minimaal MBO niveau met succes afgerond.
–      Heb je interesse in de verkeersbranche.
–      Ben je cijfermatig sterk.
–      Heb je enkele jaren werkervaring.
–      Is het werken met geautomatiseerde systemen voor jou gesneden koek.
–      Ben je communicatief sterk.

Kom jij ons mooie team versterken?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: mailto:vacatures@vanrensbv.nl .

Reageer direct op deze vacature