Financieel administratief medewerker

Word jij enthousiast van een administratie die op orde is en klinken termen als debiteuren en crediteuren je bekend in de oren? Kom dan bij ons werken als financieel administratief medewerker. Het betreft een part time functie voor 24 uur per week, waarbij we in overleg de dagdelen kunnen bepalen. In deze functie werk je vanuit ons kantoor in Vught.

Reageer direct!

In het kort

Word jij enthousiast van een administratie die op orde is en klinken termen als debiteuren en crediteuren je bekend in de oren? Kom dan bij ons werken als financieel administratief medewerker.

Het betreft een part time functie voor 24 uur per week, waarbij we in overleg de dagdelen kunnen bepalen. In deze functie werk je vanuit ons kantoor in Vught.

Dit ga je doen

Samen met jouw collega draag je zorg voor de crediteurenadministratie (het boeken van inkoopfacturen, het maken van betaallijsten en leveranciers te woord staan) en de debiteurenadministratie (het maken van verkoopfacturen en debiteurenbeheer). Daarnaast draag je, bij afwezigheid van jouw collega, zorg voor de urenadministratie van onze medewerkers zodat deze gegevens tijdig en correct aangeleverd worden voor de salarisbetaling en verricht je overige bijkomende administratieve taken.

Dit verwachten wij van jou

Je bent iemand die het beste functioneert in een team, en werkt daarin proactief, volgens de interne richtlijnen en regels binnen een no-nonsense organisatie. Vanuit jouw functie heb je zowel interne als externe contacten, dit vraagt van jou dat je hierin kunt schakelen en daarbij, als aanspreekpunt voor Van Rens, correct blijft. Je bent communicatief sterk en werkt accuraat. Verder:
–      Beschik je over MBO werk- en denkniveau
–      Heb je interesse in debiteuren en crediteurenbeheer
–      Ben je cijfermatig sterk
–      Heb je enkele jaren werkervaring
–      Ben je bekend met geautomatiseerde administratieve systemen
–      Ben je communicatief sterk

Dit is jouw bedrijf

Van Rens is een onderdeel van Strukton Groep. Wij zorgen dat mensen het beste van A naar B komen als er wegwerkzaamheden zijn. Bij Van Rens is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes locaties verspreid over Nederland. Meer informatie over onze organisatie kan je vinden op onze website www.vanrensbv.nl .

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een jaarcontract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: je ontvangt (naar rato) een uitstekend salaris vanaf €2.550,-  dat uitbetaald wordt in 13 periodes, toeslagen conform cao Bouw & Infra, een uitstekende pensioenregeling bij bpfBouw met werkgeversbijdrage en 43 vrije dagen per jaar . Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Kom jij ons mooie team versterken?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: mailto:vacatures@vanrensbv.nl .

Reageer direct op deze vacature