Depotmedewerker

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en geïnteresseerd in een afwisselende baan in de branche Verkeersmaatregelen? Dan ben jij misschien wel één van onze nieuwe depotmedewerkers. Standsplaatsen zijn Hoogeveen, IJsselstein, Horst en Helvoirt.

Reageer direct!

Jij zorgt ervoor dat onze monteurs met de juiste materialen op pad gaan en verzorgt het onderhoud. Aan de hand van opdrachtbonnen en tekeningen reinig, monteer en beplak jij de omleidingsborden. Je monteert deze in de juiste combinaties en zet de borden samen met overige materialen per project klaar.

Je start met een opleiding van enkele weken en daarna verricht je jouw werkzaamheden zelfstandig. Je maakt deel uit van een enthousiast team. De werkzaamheden worden verricht tijdens dagdiensten, waarbij in extreme situaties gevraagd wordt over te werken. Jouw salaris is conform de cao Bouw & Infra en je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Wat breng je mee?

  • Een met succes afgeronde VMBO opleiding
  • Rijbewijs B
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Gezonde dosis humor en  goede arbeidsmentaliteit

Daarnaast:

  • Werk je secuur
  • Is het van belang dat je, gezien de fysieke belasting, geen medische beperkingen hebt op het gebied van tillen, bukken, buigen etc.
  • Ben je bereid de nodige opleidingen te volgen zoals Basis-VCA, BRL 9101 en Heftruckcertificaat

Over Van Rens

Bij ons zijn klantgerichtheid en passie belangrijke kernwaarden. Al ruim 90 jaar zijn we trots op alle opdrachten die we uitvoeren, van klein tot groot. Een open en ruimdenkend bedrijf waar vakmanschap, kwaliteit en transparantie in combinatie met een dosis gezonde humor, echt tot zijn recht komt.

Kom jij ons mooie team versterken?

Wil jij jouw carrière starten bij Van Rens of ben je toe aan een nieuwe stap? Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar vacatures@vanrensbv.nl.

 

Reageer direct op deze vacature