Coördinator Event Mobility

Ons team Event Mobility groeit, daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige collega die samen met  het team de verkeersstromen bij evenementen in goede banen leidt.

 

 

 

 

 

 

 

In het kort

Heb jij affiniteit met zowel evenementen als mobiliteit?  Vind je het leuk om in teamverband te werken aan een groot scala aan projecten, festivals, congressen en (sport)evenementen verdeeld over geheel Nederland, waarin het verkeer op een veilige manier wordt geleid zodat een veilige  en goede doorstroming wordt gecreëerd? Kom dan bij ons werken als coördinator Event Mobility. Je komt terecht in een zowel jong als ervaren en ambitieus team, waar je ook de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Kortom: voor jou een uitdagende afwisselende baan en voor ons een goede collega met passie voor het vak en plezier in het werk.

Dit ga je doen

Als coördinator werk je zowel in de voorbereiding als in de uitvoering samen met je collega’s aan de mobiliteitsplannen voor evenementen. In het voortraject heb je contact met de opdrachtgevers om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Je acteert proactief en onderhoudt de contacten met de opdrachtgever, daar waar nodig stuur je de plannen bij en houdt zowel de collega’s bij Van Rens aangehaakt als de opdrachtgever(s). Omdat de evenementen over het gehele land verspreid worden georganiseerd, ben je regelmatig onderweg. Dit betekent dat er ook nacht- en weekendwerk bij komt kijken. Je leert de fijne kneepjes het vak van onze ervaren collega’s.

Dit is jouw bedrijf

Van Rens is een onderdeel van de Strukton Groep. Wij zorgen dat mensen het beste van A naar B komen. Bij Van Rens is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten en evenementen. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes locaties verspreid over Nederland. De afdeling Event Mobility werkt vanuit IJsselstein.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een jaarcontract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: je ontvangt een uitstekend startsalaris afhankelijk van leeftijd en ervaring variërend tussen  €3.000,- en €3.800,- dat uitbetaald wordt in 13 periodes, toeslagen conform cao Bouw & Infra, een pensioenregeling bij bpfBouw met werkgeversbijdrage en 43 vrije dagen per jaar. Ook kun je deelnemen aan een collectieve (ziektekosten)verzekering en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Dit verwachten wij van jou

Je bent iemand die het beste functioneert in een team, werkt daarin zelfstandig en proactief. Binnen jouw dynamische afdeling is geen dag hetzelfde, dit vraagt van jou dat je actiegericht bent, snel kunt schakelen en handelen en daarbij accuraat blijft.  Je zoekt steeds het contact op en zorgt dat iedereen aangelijnd blijft. Je bent assertief, communicatief vaardig en je wilt je graag verder ontwikkelen. Deze functie past bij jou omdat een afgebakend takenpakket voor jou geen uitdaging is.

Verder:

Heb je een opleiding op HBO  niveau (Leisure Management, Veiligheidskunde of Verkeerskunde is een pré) met succes afgerond.
Heb je affiniteit met evenementen en mobiliteit.
Ben je in staat het overzicht te behouden en de processen te bewaken bij meerdere projecten die tegelijkertijd lopen.
Ben je in het bezit van een rijbewijs
Is het werken met geautomatiseerde systemen voor jou gesneden koek.

Kom jij ons mooie team versterken ?
Stuur je motivatie en persoonlijke gegevens naar: vacatures@vanrensbv.nl.

 

Reageer direct op deze vacature